Καθαρισμός Φ/Β πάρκων

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Το κορυφαίο συνεργείο καθαρισμού Φ/Β στη βόρεια Ελλάδα

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα με τη φόρμα ενδιαφέροντος

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2531 001001

Γενικές πληροφορίες

Οι φωτοβολταϊκοί συλλέκτες είναι κατασκευασμένοι για να δεσμεύουν άφθονη και ανεξάντλητη καθαρή ηλιακή ενέργεια, αναλαμβάνοντας την μετατροπή της σε ηλεκτρικό ρεύμα. Η ομαλή και εντελώς επίπεδη γυάλινη επιφάνεια τους εγγυάται τη μη διάθλαση των ηλιακών ακτίνων και την μέγιστη απόδοση τους.
Η διατήρηση των μονάδων σε άριστη λειτουργική κατάσταση πρέπει να είναι σημαντικότερη προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η συσσώρευση βρωμιάς θα οδηγήσει σίγουρα σε απώλεια παραγωγής σε ποσοστά που μπορεί να κυμανθούν μεταξύ 5% έως 25%, εάν οι τοπικές συνθήκες είναι ιδιαιτέρως δυσμενείς.

Τεχνικά σωστός καθαρισμός

Ο τεχνικά σωστός καθαρισμός απωθεί τη σκόνη, τη γύρη, το χώμα, τα περιττώματα πτηνών, βρύα, αλμύρα και άλλους ρυπογόνους παράγοντες, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση επιμηκύνοντας παράλληλα την μακροβιότητα των συστημάτων σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Εξοπλισμός

Η CLEANIQ παράγει στις εγκαταστάσεις της με προηγμένο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, υπέρ-καθαρό νερό, απαλλαγμένο 100% από άλατα, χλώριο και ουσίες, το οποίο μας παρέχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες και είναι το κατάλληλο για χρήση στον καθαρισμό.

mobile-softener-for-deionized-water-image

01. Περιστροφικό σύστημα καθαρισμού
Διαθέτουμε σύστημα περιστρεφόμενης λεπτόινης βούρτσας που λειτουργεί με απιονισμένο νερό υψηλής πίεσης με αποτέλεσμα την περιστροφή της με μεγάλη ταχύτητα. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνεται άμεσα τη βρωμιά από την επιφάνεια των πάνελ χωρίς να τα καταστρέφει και χωρίς να μένουν κατάλοιπα όπως στίγματα, άλατα και ραβδώσεις.

02. Τηλεκατευθυνόμενο ρομποτικό σύστημα
Χρησιμοποιούμε τηλεκατευθυνόμενο ρομποτικό σύστημα που μας επιτρέπει ταχύτητα στην αποπεράτωση του καθαρισμού και εργασία σε δύσκολες εγκαταστάσεις λόγο κλίσης η τοποθεσίας επιτυγχάνοντας ακριβή και αποτελεσματικό καθαρισμό.

03. Φορητότητα συστημάτων επεξεργασίας νερού
Επιχειρούμε έχοντας την δυνατότητα μεταφοράς φορητών συστημάτων επεξεργασίας νερού (αποσκληρυντών, αντιστροφής ώσμωσης και απιονιστών) και παρέχουμε ευελιξία στην παραγωγή και χρήση 100% απιονισμένου νερού για τον καθαρισμό από τους χειριστές.
οση της επένδυσής σας.

cleantecs-accesories-image

Τεχνολογία και εξειδικευμένο προσωπικό

Στην CleanIQ εστιάζουμε με υπευθυνότητα στον σωστό, αξιόπιστο και οικολογικό καθαρισμό των φωτοβολταικών συλλεκτών με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, χωρίς χρήση χημικών προϊόντων και συστήματα μειωμένης κατανάλωσης νερού.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο προηγμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε αποτελούν σύμμαχο μας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα προσαρμοσμένο πλάνο καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με στόχο την πρόληψη, την προστασία και τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.